Cieszymy się chwilą. Udało nam się wygrać z liderem, który do tej pory nie stracił bramki. Myślę, że cała drużyna zasługuje na pochwałę. Wygraliśmy i oby tak dalej - skomentował spotkanie Adam Majewski. - Dzisiaj zaryzykowaliśmy i graliśmy bardzo ofensywnie. Nie wiem, czy zaskoczyliśmy Cracovię, czy nie. Współpraca naszych napastników wygląda obiecująco - dodał. - Fryderyk Garbowski jest z rocznika 2003, trenował z nami dwa dni i wyszedł na boisko bez żadnych kompleksów. Jestem pod wrażeniem - słyszymy. - Myślę, że zagraliśmy dobre spotkanie.
Karmiotissa vs Enosis Neon Paralimni Live Stream, Predictions
Znajdował się na środku boiska i nie mógł stamtąd ocenić, czy Kasperkiewicz był na pozycji spalonej i co dokładnie robił. Chorągiewki w tej sytuacji nie podniósł sędzia asystent numer 2 Krzysztof Myrmus, który prawdopodobnie skoncentrował się tylko na linii spalonego, napastnikach Stali, którzy byli na pozycji spalonej, oraz na wbiegającym z czystej pozycji Matrasie. Najwyraźniej sędziemu asystentowi umknęły szczegóły aktywności Kasperkiewicza. Zresztą w erze VAR sędzia asystent ma bardzo ograniczoną rolę, ponieważ w wielu tzw. wątpliwych sytuacjach – często nawet wtedy, gdy widzi spalonego – musi wstrzymywać się z sygnalizacją do zakończenia akcji, aby ewentualnie niesłusznym podniesieniem chorągiewki nie przyczynić się do przerwania akcji i „zabicia” szansy na gola - mówił Rafał Rostkowski na łamach TVP Sport.
Soccer, Cyprus: Results, Fixtures, Karmiotissa v Paralimni live
Live Karmiotissa FC Enosis Neon Paralimni - SportyTrader
- Trudno mi jednak uwierzyć, że tak dużego spalonego, zwłaszcza wyraźnego na monitorach, mogli przegapić dwaj sędziowie wideo. Tym bardziej, że jednym z nich był jeden z najwybitniejszych sędziów VAR na świecie, czyli Tomasz Kwiatkowski. - dodał były sędzia Ekstraklasy na łamach TVP Sport. Kamila Bik Mielczanka, miłośniczka sportu (szczególnie skoków narciarskich i piłki nożnej). Od września związana z Tygodnikiem Regionalnym Korso oraz Korso mieleckie.
APK Karmiotissa - Enosis Neon Paralimni - Oddspedia